Medlem av Norgeseliten logo

 1. Hjem
 2. Løsninger
 3. Salto elbillading
 1. Hjem
 2. Løsninger
 3. Salto elbillading

I samarbeid med DEFA, som leverer Salto ladeløsninger, tilbyr Norgeseliten en rekke smarte systemer for lading av elbil.

Dermed kan vi nå løse alle typer av AC ladebehov fra enkle hjemmeladere til større ladeanlegg. Kombinert med vår kompetanse på installasjon av ladesystemer, tilbyr vi et bredt spekter av løsninger lading av elbil, ferdig installert. Vår målsetting er å levere konkurransedyktige, sikre og lønnsomme ladeløsninger for offentlig infrastruktur, Type-2 ladeparker for parkering, borettslag, bedrifter og sist men ikke minst, hjemmeladere. Vi er opptatte av å se helheten og tenke på hele produktets levetid. Nye produkter utvikles kontinuerlig slik vi til enhver tid installerer løsninger som er tilpasset dagens og fremtidens behov.

homeCLU - mer strøm til lading hjemme

homeCLU er et nytt produkt som lar deg lade mer effektivt ved å optimalisere utnyttelsen av den tilgjengelige strømmen i hjemmet. Om du er usikker på om du har nok strøm til å lade elbil hjemme, eller om du bare ønsker å kunne lade litt raskere, så er løsningen for deg rett rundt hjørnet.
homeCLU er en smart enhet som måler strømforbruket ditt til enhver tid, og distribuerer den tilgjengelige strømmen direkte til ladestasjonen. Det betyr at du alltid har nok strøm tl dine daglige gjøremål, samtidig som du får mer strøm til lading når forbruket ellers er lavt. 

                                                        Klikk på bildet for å se film

defa film clu.JPG


Se her for elbillading i borettslag

 

  

I samarbeid med DEFA, som leverer Salto ladeløsninger, garanterer vi:

 • God leveringsdyktighet, vi har alle produktene på lager
 • Trygge og bekveme ladere som dekker ditt behov for lading, hjemme eller på jobb
 • Smarte løsninger og systemer for borettslag, sameier og bedrifter
 • Profesjonell og sikker installasjon av ladeutstyret til eksisterende el-anlegg
 • Vurdering av behovet for egen kurs til ladeutstyret

 

 

 

blå logo uten ladestasjoner.png

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.